top of page

PROGRAMUL DE NUNTĂ - RECOMANDĂRI

  Pentru că ziua nunții poate fi una din cele mai importante zile din viața voastră, trebuie neapărat organizată astfel încât să o țineți minte pentru tot restul vieții. Aici apare ideea de “program de nuntă” și cum te poate ajuta o organizare minuțioasă să scapi de stres și să te bucuri de cele mai frumoase clipe alături de oamenii dragi.     
  Cu siguranță că vor fi multe lucruri de făcut atunci, însă nu trebuie să uitați să vă distrati, să vă simțiți cel mai bine și să vă creați cele mai frumoase amintiri.      
  Programul de nuntă poate fi pentru voi soluția prin care să vă organizați ziua așa cum trebuie, asigurându-vă că totul este trecut în checklist și vă spun cu mâna pe inimă că doar un fotograf de nuntă și videograful vor petrece alături de voi fiecare clipă, încă de la pregătiri și până la finalul petrecerii, de aceea ei sunt cei mai în măsură să vă poată da sfaturi utile în organizarea nunții voastre. 
LOCAȚIA    
  Fie că pregatirea miresei se va desfașura acasă la parinți sau într-o locație închiriată, momentele se vor desfășura cu aceeași încărcătură emoțională. Alegerea locației ține de gusturi și de dorința voastră la urma urmei, dar o sugestie frumoasă nu strică niciodată, așa că merită să luați în calcul să vă pregatiți pentru nuntă într-o camera de hotel sau o pensiune, locul unde să nu experimentați stresul și aglomerația dată de părinți și alte rude ca sosesc chiar în timpul desfășurării acestui moment. Veți avea nevoie de cât mai multă relaxare pentru a vă simți bine, iar pe parinți îi veți revedea în scurt timp pentru că și ei vor veni în locația unde vă pregătiți pentru a vă ajuta cu ultimele detalii.
Preview 0011.jpg
LA MIRE - 1 ORA ȘI 15 MINUTE
  De preferat ar fi ca mirele să ne aștepte în pantaloni, cămașă și șosete, pentru că noi dorim să luam cadre cu accesoriile acestuia (ceas, pantofi, butoni, sacou, verighete, buchetul miresei și al nașei, cât și celelalte buchete sau accesorii pentru domnișoarele de onoare și domnișori), urmând ca mai apoi să facem o ședință cu el împreună cu domnișorii de onoare sau parinții (cum se pregătește și se imbracă).      Mirele va avea si el parte de o ședință foto doar cu el, apoi poze de grup cu cei prezenți.

 Notă: Orice fel de drum făcut în ziua evenimentului reduce drastic timpul de fotografiere sau filmare a momentelor esențiale din ziua nunții. Dacă aveți si vornic mai puteți adauga aproximativ 15 minute în plus față de acest program.     

  Dacă aveți posibilitatea, puteți chema nași la voi acasă pentru a scuti un drum și respectiv timpul alocat acestuia, pentru că în acest fel ne putem ocupa mai mult de voi pentru cadre cât mai frumoase și creative.
FB-9.jpg
LA NAȘI - 40 MINUTE 
 Notă: De menționat este că noi nu mergem acasă la nași, preferăm să facem niște fotografii minunate la mireasă acasă.
  Dacă mirii doresc să venim la nași, noi o sa stăm foarte puțin la locație, gen 5-10 minute, apoi o să plecăm înaintea alaiului spre mireasă.


 
LA MIREASĂ 1 ORĂ
  Odată ajunși la mireasă, luam cadre cu rochia de miresă, accesorii s.a. Facem poze miresei cu persoanele dragi care sunt alături de ea, cu parinții, apoi o mini sesiune foto doar cu miresa ( dacă nu mai este timp, putem facem aceste poze și la final, înainte să plecam), iar când ajunge mirele, încercăm pe cât posibil să fim doar noi cu ei într-o cameră separată, să nu fie prezente alte persoane în jurul nostru pentru a nu se strica momentul de "first look" al mirilor, care este foarte important, urmând ca mai apoi să intre în încăpere nașii, apoi ceilalți invitați. Aici mireasa pune cocardele/florile și luam cadre cu toate persoanele prezente.

  Notă: Mireasa ar trebui să ajungă la locație, de la salon, cu 45 minute înainte să ajunga alaiul. Dacă aveți si vornic mai puteți adauga aproximativ 15 minute în plus față de acest program
site adina si eugen-20.jpg
JURAMINTE 10-15 MINUTE
  Pentru a transforma nunta voastră într-un eveniment memorabil, vă sugerăm să vă faceți reciproc mici jurăminte în ziua cea mare. Puteți să le scrieți pe parcursul întregului an, în momentele liniștite, până la ziua nunții, fără să vi le arătați reciproc pentru a păstra surpriza. Cu siguranță, acest gest va adăuga magie și emoție momentului. Noi vă asigurăm un cadru intim ideal în ziua nunții, pentru a vă oferi o experiență de neuitat.
CUNUNIA CIVILĂ 30 MINUTE
  Cununia civilă durează în jur de 10 minute plus momentele când se servește șampania. 
 
  Notă: La cununiile civile în altă zi decât ziua nunții se mai face o sesiune foto cu toate persoanele prezente + fotografia de grup, iar mai apoi o mini-sesiune foto de aproximativ 30 minute doar cu mirii.
BISERICĂ 1 ORĂ
  Slujba religioasă durează în jur de 45 de minute plus intrările, ieșirile și pozele de grup de pe scările bisericii. Noi deobicei facem fotografiile de grup cu toate persoanele prezente lângă biserică, dacă este posibil acest lucru, ca să nu mai fie nevoiți să se plimbe după noi la ședința foto, mai ales că durează foarte mult până se găsesc locuri de parcare, s.a.  Aceste fotografii de grup pot dura până la 15 minute.

 
A9B05278.jpg
ȘEDINȚA FOTO ÎN ZIUA NUNȚII - 1 ORĂ ȘI 30 MINUTE
  În prima parte a ședinței foto se fac pozele cu domnișoarele și domnișorii de onoare, urmând ca mai apoi să rămână doar mirii și nași pentru ședința foto.
  Ședința constă în fotografii făcute cât mai natural fără prea multe indicații regizorale, doar sugestii de posing (poziții), iar mirii trebuie să stea cât mai confortabil și să se relaxeze. Nu uitați la fiecare sărut să inchideți ochii și pe cât posibil să nu vă uitați la aparat.
  Sedința foto este influențată de la un eveniment la altul de participarea voastră și de concursul dintre voi.
 
 NOTĂ: Dacă în ziua nunții va ploua o să facem fotografiile în interior (hotel, recepție,restaurant) pentru că suntem pregătiții și pentru astfel de situații :)
Preview 0057.jpg

TIMPUL ALOCAT MAI SUS NU CONȚINE DRUMURILE PARCURSE, LA PROGRAMUL VOSTRU SE VOR ADĂUGA MINUTELE ACESTORA.

PETRECEREA
  La dansul mirilor, dacă aveți coregrafie cu prize, ar fi ideal să stați mai multe secunde în priză, pentru a vă putea fotografiaca, în caz că suntem în altă direcție. Deasemenea vă recomandăm să vorbiți cu persoane apropiate să fie puțin atente la copii, pentru că au tendința să fugă pe lângă voi în timpul dansului (încercați pe cât posibil să nu vorbiți, recomandat este să zâmbiți și sa nu vă uitați la persoanele din sală)
  La petrecere trebuie să fiți conștienți că toți invitații vor fi influențați în mod direct de starea voastră de spirit, iar dacă voi o să fiți tot la masă sau afară din restaurant, să nu credeți că ei vor dansa prea mult.
  Fiți originali, fiți spontani, fiți voi și scoateți la suprafață tot ceea ce înseamnă “sufletul petrecerii”. Astfel veți avea parte de cele mai frumoase amintiri și fotografii din timpul nunții voastre. Cu toții se vor simți extraordinar dacă și voi veți arată același lucru.
  După tortul mirilor, noi am cam terminat cu tot ce a însemnat evenimentul vostru, dar o să mai stăm în jur 30 - 45 de minute, în funcție de ce se mai întâmplă.
   
 
 
Organizare ușoară, plină de inspirație și multă creativitate! Sper sa vă ajute articolul nostru și vă dorim să aveți cea mai frumoasă nuntă!
Preview 0076.jpg
bottom of page