top of page
  • Facebook
  • Instagram

Oferta de preturi

floare%20mica%202_edited.png
fb-56.jpg

Galerie foto - Wedding day || Ersilia & Vlad

fb.jpg

Galerie foto - Trash the dress || Evelin & Cristian

fb-96.jpg

Galerie foto - Wedding day || Evelin & Cristian

Trash the dress-358.jpg

Galerie foto - Trash the dress || Eunicia & Marius

fb-1.jpg

Galerie foto - Wedding day || Cristina & Alexandru

ttd-5.jpg

Galerie foto - Trah the dress || Adina & Eugen

Logo Refresh Photography.png

OFERTA DE SERVICII FOTO

PROIECT FOTO 2021 fara preturi.jpg

1200 EURO

1400 EURO

Refresh Films white.png

OFERTA DE SERVICII VIDEO

PROIECT VIDEO 2021 fara preturi copy.jpg

600 EURO

700 EURO

800 EURO

recenzii.jpg

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

De cât timp vă ocupați de evenimente?
   Ne ocupăm de evenimente din anul 2013. Am făcut cursuri și școli de televiziune si fotojurnalism, am participat la diverse seminarii și workshop-uri dedicate fotografiei si videografiei de nuntă și facem acest lucru din plăcere, pasiune și din dorința de a cunoaște cât mai mulți oameni frumoși care să fie pe aceeași frecvență cu noi.

Oferiți și filmări sau vă ocupați doar de partea foto?
   Pe lângă fotografia de eveniment noi venim și cu partea de videografie, dar nu ne ocupăm cu colaborări. Pentru noi partea de video este la fel de importantă ca și partea foto pentru că noi am vrut să concepem un proiect care nu înseamnă doar foto-video, ci fotografie și videografie la cel mai înalt nivel și în acelaș stil și viziune. Știm că este foarte dificil pentru voi să găsiți două servicii care să vă și placă, cu oameni care să se înțeleagă și să colaboreze între ei, iar noi am ales acest lucru tocmai din acest motiv, iar acesta este un proiect în care noi credem. 

Câte fotografii predați
? Veți primi în jur de 1400 de fotografii (pot fi si 1600 sau chiar 2000 – momentele inedite din eveniment vor dicta această cifra. Aratați-ne că vă iubiți și lăsați numărul acesta în seama noastră).

Putem să optăm doar pentru partea video sau foto?

   Din păcate putem sa venim separat doar pe partea de fotografie, videografia vine doar la pachet.

În ziua evenimentul avem inclusă și o ședință foto?
   Da, în ziua evenimentul aveți inclusă și o ședință foto la care este indicat să alocați aproximativ 2 ore. Dacă optați și pentru o sedință " Trash the dress" puteți să mai reduceți din acest timp în caz ca aveți și cununia civilă sau sunt anumite drumuri de făcut.

Cum decurge ședința foto?
   Ședința constă în fotografii făcute cât mai natural fără prea multe indicații regizorale, doar indicii de posing (poziții), iar mirii trebuie să stea cât mai confortabil și să se relaxeze. Ținem cont foarte mult ca experiența mirilor noștrii să fie una cât mai relaxantă și să se simtă bine în tot acest timp.

Cât durează filmarea întregii nunți?
   Produsul final durează maxim 3 ore de montaj, posibil și 2 ore - 2:30, dar videograful o sa fie prezent de la începutul evenimentului și pâna după tort.

Avem si dronă în ziua nunții?
 
   Da, drona este cadoul nostru pentru voi în ziua nunții, daca se poate ridica drona și nu sunt restricții sau aveti un restaurant în afara orașului, noi filmam și cu drona acea locație.

În cât timp primim materialele?
   Pentru că ținem foarte mult la calitate, iar postprocesarea necesită timp, fotografiile o sa le primiți în jur de 45 de zile, iar filmarea in jur de 60 de zile.

Ce înseamnă editarea tuturor fotografiilor?
   Toate fotografiile vor fi editate în stilul nostru caracteristic, ceea ce presupune corecții de luminiozitate, contrast și culori, iar fotografiile care intră în componența albumelor se retușează separat și la ten daca este nevoie. Nu avem o limită de fotografii, se pot preda minim 1400.

Când putem sa rezervăm data evenimentului?
 Data este rezervată în momentul încheierii unui contract și achitării avansului. Mai sunt excepții când rezervăm data înainte să ne întâlnim cu clienții noștrii, dacă aceștia nu sunt în localitate/țară. În acest caz semnăm contractul online.

Prețul variază în funcție de numărul de invitați?
 Noi suntem prezenți la nunta voastră pentru voi, iar pachetele noastre de preț nu sunt influențate de numărul de invitați

 

bottom of page