top of page

REZERVĂRI ȘI PROGRAMĂRI PENTRU ȘEDINȚA FOTO DE CRĂCIUN

    Sesiunea foto de Craciun se va desfasura exclusiv in locatia noastra din Cisnadie, județul Sibiu, str. Magurii Bloc ANL B3, scara B, parter.

OFERTĂ PREȚ FAMILIE

 

4 decoruri~45 min - 500 lei

In weekend + 50 lei

  Album foto piele 20 x 20cm - 250 lei

OFERTĂ PREȚ CUPLU

 

3 decoruri~30 min - 400 lei

In weekend + 50 lei

Album foto piele 20 x 20cm - 250 lei

    

    La sedinta foto sunt acceptate familii cu maxim 4 membri si care locuiesc in aceeasi casa (exemplu: mama, tata si 2 copii). Familiile cu mai mult de 4 membri sunt binevenite contra unui tarif suplimentar de 50lei/persoana suplimentara.

    -Durata fiecarei sedinte foto de Craciun este de 45 minute.

    -Nu există limită de fotografii.

    -Toate fotografiile predate sunt editate din punct de vedere al colorizarii, luminiozitatii, contrastrului si al incadrarii (retusul avansat, reprezentand indepartare cosuri, semne, cicatrici, celulita se tarifeaza suplimentar pentru fiecare fotografie in parte)

    -Predarea fotografiilor se face prin galerie online privata.

    -Timp de predare maxim 3 zile lucratoare.

    Va rugam sa respectati ora de incepere a sesiunii si sa evitati pe cat posibil intarzierile. Pentru intarzierile ce depasesc 15 minute, sesiunea foto se va considera anulata.

    Reprogramarile se vor realiza cu cel putin 72 ore inainte de ora programata.

    Nu se accepta accesul in studio cu incaltamintea de afara, pentru sedinta foto va recomandam sa va aduceti incaltaminte curata de acasa.

INFORMATII SI REGULI DE URMAT IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID 19 LA SEDINTA FOTO DE CRACIUN

   Siguranta ta si a familiei tale este pentru noi o obligatie si o responsabilitate pe care ne-o asumam. Ca atare in mod frecvent se vor dezinfecta spatiile comune (cai de acces, toalete, manere, obiecte etc.).

   Veti avea la dispozitie materiale dezinfectante (sapun lichid, prosoape de hartie, dezinfectanti lichizi);

   Igienizarea mainilor este obligatorie atat pentru adulti cat si pentru copii, inainte de intrarea in locatie;

   Nu se accepta in studio persoane care prezinta simptome de viroza respiratorie, gripa, rinite alergice, sau alte afectiuni specifice Covid19;

   Se va verifica temperatura fiecarui membru al familiei si nu vor fi acceptate persoane cu temperatura corporala peste 37.3 grade Celsius;

   Fotograful va purta masca de unica folosinta pe tot parcursul sedintei foto si o va schimba dupa fiecare sedinta foto.

“DO’S & DON’T’S” – CE PUTEM FACE SI CE NU

IN STUDIOUL DE CRACIUN?

   Pentru ca ne dorim sa va oferim o locatie sigura, exista si reguli care trebuiesc respectate:

   -Simtiti-va bine si distrati-va! este obligatoriu cand veniti la noi in studio foto decor Craciun. Va puteti aseza unde va simtiti confortabil, pe canapele, fotolii, scaune, pat, pe jos, oriunde va face sa fiti in largul vostru;

   -In cazul in care doriti sa fiti insotiti si de patrupedul dvs, va rugam mentionati acest lucru la rezervare. Se poate permite accesul cu catei de talie mica si medie, in cazul cateilor ce pot fi “stapaniti”, acestia vor fi in permanenta supravegheati. Obligatoriu sa fie curati! Din pacate accesul cu catei de talie mare nu este permis. In cazul in care veti fi insotit de un catel de talie mare fara sa fim instiintati in prealabil sau fara acceptul nostru, din pacate sedinta foto nu va avea loc. Suntem siguri ca daca aveti un catel de talie mare este un inger cuminte si iubitor, insa de multe ori prin modul lor de a se bucura pot reprezenta un risc de deteriorare decoruri, mobilier, daramare recuzita.

  -Nu se permite consumarea de alimente in studio foto Craciun, alimente ce ar putea pata sau murdari decorurile si mobilierul. Exceptie fac bebelusii care vor fi hraniti in siguranta de mamicile lor si micile recompense servite copiilor pentru stimularea unor momente frumoase.

   -Nu se permite consumul de bauturi alcoolice in studio sau in timpul unei sedinte foto de Craciun. Consumul de bauturi racoritoare sau apa se va face cu grija, astfel incat sa evitam accidente ce ar putea duce la patarea sau murdarirea decorului sau mobilierului. In contextul pandemiei, va recomandam sa va aduceti propriile recipiente cu apa/suc de consumat pe timpul sedintei foto.

   -Va rog sa incercati limitarea situatiilor in care copiii dumneavoastra ar putea trage de mobilier sau darama decoruri, pentru siguranta lor si a dvs. folosirea recuzitei se face sub supravegherea si la indrumarea fotografului prezent pe parcursul sedintei foto.

   -Nu este permis sa se plece acasa cu recuzita din dotarea studioului foto.

   -Pentru ca este un spatiu curat, destinat si bebelusilor care vor fi asezati pe covoare, pernute si unele piese de mobilier, va rugam sa lasati incaltamintea pe presul de la intrare.

 

   -Daca va doriti sa fiti incaltati in fotografii, va rog sa aduceti incaltaminte curata pentru sedinta foto de Craciun.

  -Nu lasati copii nesupravegheati pentru siguranta lor. Exista piese de mobilier ce ar putea cauza accidentarea in cazul manevrarii de catre copii nesupravegheati.

   -Daca din motive independente de studio, sedința foto in desfasurare, nu poate fi incheiată (copii necooperanți, accidente survenite din cauza nesupravegherii copiilor etc): aceasta va fi considerată onorata si se vor livra fotografiile facute pana in acel moment.

bottom of page