top of page

Oferta de preturi

PROIECT FOTO nov 2022.jpg

500 EURO

700 EURO

200 EURO

VIDEO FARA PRETURI.jpg

300 EURO

400 EURO

600 EURO

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

De cât timp vă ocupați de evenimente?
   Ne ocupăm de evenimente din anul 2013. Am făcut cursuri și școli de televiziune si fotojurnalism, am participat la diverse seminarii și workshop-uri dedicate fotografiei si videografiei de nuntă și facem acest lucru din plăcere, pasiune și din dorința de a cunoaște cât mai mulți oameni frumoși care să fie pe aceeași frecvență cu noi.

Oferiți și filmări sau vă ocupați doar de partea foto?
   Pe lângă fotografia de eveniment noi venim și cu partea de videografie, dar nu ne ocupăm cu colaborări. Pentru noi partea de video este la fel de importantă ca și partea foto pentru că noi am vrut să concepem un proiect care nu înseamnă doar foto-video, ci fotografie și videografie la cel mai înalt nivel și în acelaș stil și viziune. Știm că este foarte dificil pentru voi să găsiți două servicii care să vă și placă, cu oameni care să se înțeleagă și să colaboreze între ei, iar noi am ales acest lucru tocmai din acest motiv, iar acesta este un proiect în care noi credem. 

Putem să optăm doar pentru partea video sau foto?
   Din păcate putem sa venim separat doar pe partea de fotografie, videografia vine doar la pachet. 

În cât timp primim materialele?
   Pentru că ținem foarte mult la calitate, iar postprocesarea necesită timp, fotografiile o sa le primiți în jur de 45 de zile, iar filmarea in jur de 60 de zile.

Ce înseamnă editarea tuturor fotografiilor?
   Toate fotografiile vor fi editate în stilul nostru caracteristic, ceea ce presupune corecții de luminiozitate, contrast și culori, iar fotografiile care intră în componența albumelor se retușează separat și la ten daca este nevoie. Nu avem o limită de fotografii.


Când putem sa rezervăm data evenimentului?
Data este rezervată în momentul încheierii unui contract.  

bottom of page