top of page

CREAREA ALBUMULUI DE NUNTĂ

      Albumul conține 40 de file însemnând 20 de deschideri, iar cel mai indicat ar fi să vă alegeți între 110 - 120 de poze. Puteți să alegeți și mai multe, dar cu cât adăugam mai multe poze cu atât ele vor fi mai mici pe pagină.

      Mai jos aveți un album mai vechi ca și exemplu cu 20 de deschideri (40 de file) unde mireasa și-a ales fotografiile bazete pe recomandările noastre - pe mijloc este îndoitura paginii.

      Copiați toate fotografiile într-un folder separat cu numele vostru (ex: Album Larisa si Dragos).

      

pagini 2.jpg

     După ce ați reușit să alegeți fotografiile, dați click pe butonul de mai jos, iar apoi în pagina care o să vi se deschidă trageti folderul pur și simplu în acel chenar, apoi ne lasați un mesaj să știm că le-ați încărcat.

     Mai jos veți găsi modelele de coperți și modelul de piele. Dacă preferați coperți cu fotografii nu uitati să ne comunicați și numele fotografiei/fotografiilor dorite pentru modelul de copertă.

1. COPERTĂ MODEL SLIM ELEGANCE FLOWER

coperta 1.jpg

PIELE MODEL SLIM ELEGANCE FLOWER

2. COPERTĂ CU FOTO

PIELE COPERTĂ CU FOTO

Exemplu: piele slim 1, coperta slim cu flori verzi sau flori colorate

 

 

      După ce vom primi fotografiile le băgăm în lucru și facem grafica cu aranjarea lor în pagină. Când macheta este gata vă anunțăm și o să vi le trimitem pe transfer, iar după ce le-ați verificat și ne confirmați că totul e ok le trimitem la printat.

bottom of page